Aromaterapi – en fantastisk og naturlig terapi af dufte. Der er ikke noget bedre end duft af en smuk rød rose, eller den beroligende lavendel eller en tur i skov, lige efter regnvejr. Alle de dufte vi kan sanse har en terapeutisk virkning på vores hud, sind og krop.

Denne naturlig skat kalder vi æteriske olier og de gemmer sig i blade, blomster, frø, og rødder på de aromatiske urter. De indeholder en mild, men virkningsfuld, helende kraft, som kan anvendes til at afslappe vores krop og sind på mange måder – massage, salve, inhalationer og stimuli. Det er ligegyldigt, hvilke metode bruges, for naturens æteriske olier har vist sig at lindre symptomer og at forebygge skavanker uden at skade vores krop. Jeg bruger aromaterapi i min klinik med stor succes og glæde fra mine klienter.

Oliene kan virke på mange planer og ideelt set burde de blandes til den enkelte person med et eventuelt problem og ikke til problemet isoleret. Jeg vil prøve at hjælpe og finde redskaber, der passer til enhver, men læseren bør huske på, at sygdom eller et onde ofte kun er ydre tegn på en dybere indre årsag. Den skal forstås og bearbejdes, hvis man gerne vil opnå virkelig sundhed og velvær.