Kære du,

Jeg har en historie med en del hormonelle vanskeligheder. Ikke bare nu hvor den gynækolog jeg sidst har været hos, har fortalt at jeg er i klimakteriet… Men altid – som at jeg fra første mens havde kraftige smerter og voldsomme blødninger. For lad mig lige understrege, at selvom mange har det sådan – så er det ikke tegn på en sund krop. Der er noget der ikke er som det skal være… men jeg fik P-piller som mange af mine veninder – nogle blev jeg dårlig af, andre tog jeg på af – tilsidst affandt jeg mig nok bare med det. Sådan fortsatte jeg til jeg blev 25 år og blev gravid…siden da har jeg ikke taget hormonelle tilskud. Altså lige bortset fra de 10 dage hvor tidligere gynækolog gav mig gestagen (syntetisk progesteron) grundet pletblødninger. 

Det var 10 forfærdelige dage – hvor jeg blev banket tilbage til teenagestadiet med humørsvingninger og følelsen af at gå i en osteklokke.

Siden da har jeg været i homøopatisk behandling og det har hjulpet mig så langt, at jeg fra at bløde hver dag i mere end et halv år – stoppede blødningen helt, for derefter at have normale blødninger. Særligt når man tager i betragtning, at gynækologen ville fjernemin livmoderslimhinden under fuld narkose…. MEN….Nu er jeg så netop begyndt at bløde igen 🙁
Jeg blev testet i juni for livmoderhalskræft  – og alt er fint og sidste år fik jeg taget biopsi – så jeg er ikke på den måde nervøs – og dog – jeg tænker at det ikke er meningen jeg skal bløde – enten eller..

Så derfor – kære medsøster – jeg har brug for at høre fra ndre, der har prøvet lignende, der måske selv har taget en alternativ vej… der har set på psyken bag – og alt det andet hormonelle der spiller ind… for jeg har bestemt ikke lyst til nogle drastiske indgreb.

jeg vil være rigtig glad for feedback – uanset hvilken form og erfaring.

TAK!

Kærligst fra Karen