Det behøver jo ikke altid er være besværligt at lave mad vel…. Og Paleo style – så kan det gøres let og enkelt.

Her til aften stod den på en hakkebøf af Øko hakket oksekød, 3 % fra Irma, formet og stegt i smør på pande.
Hertil spejlæg vendt på begge sider og som tilbehør usødede rødbeder fra Rømer ( de smager skønt og naturligt sødt)

Jeg magtede ikke at lave grønt ( det er sjældent det sker) – så i dag stod den på den nemme, men virkelig sunde grønne pulverdrik fra Dr. Robert Young. Pulveret er et koncentrat af græsser og grøntsager. Det indeholder Aaocado, agurk, tomat, citron, lime, broccoli spirer, spinat, selleri, persille, kål,  grønkål, sojaspirer, citrongræs, hvede græs, byg græs og mere endnu.  Men det mest fantastisk er at udbyttet ved at tage et scoop, en teske, svarer til det du får ud af at spise 14 pund grøntsager… 

Alt i alt kunne hele måltidet snige sig op på 5 gram kulhydrater  – ikke meget vel 🙂

Så var der naturligvis også plads til en lakridsflødeis – den får du opskriften på lidt senere 🙂

Hakkebøf med spejlæg og rødbeder