Når man forsøger at blive stærkere – forsøger at udvikle sig selv, kommer der de der “guuuuuuud er det SÅDAN verden hænger sammen” øjeblik.
Øjeblikke, der ændrer på een indeni. 

Hvad var dit største AHA øjeblik? Hvad skete der? Hvad blev du klogere på? 

Mit største øjeblik kom på en cykeltur på vej hjem fra mit arbejde for efterhånden 10 år siden. Og min erkendelse var nogenlunde sådan her.
“Jeg gør mit bedste hver dag. Jeg prioriterer og knokler for dem, jeg holder af – så meget, som jeg nu har overskud til og kan – og jeg går i seng igen med følelsen af, at have gjort det så godt, jeg nu kunne hele dagen.
Det betyder jo så, at jeg ikke kan have dårlig samvittighed 

Hvordan kan jeg have dårlig samvittighed, hvis jeg ved, jeg gjorde det så godt, som jeg nu kunne i den givne situation? Alle de 1000 gange en veninde og min mor netop havde brugt dårlig samvittighed til at våben til at få mig “til at makke ret” var som med et trylleslag fjernet fra mine skuldre. 

Indimellem begår jeg fejl! Indimellem kunne jeg havde gjort det bedre, hvis jeg havde haft viden til det. Men det havde jeg ikke dengang – så der er ingen grund til at banke mig selv op over det! 

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at høre, om I andre har haft samme slags øjeblikke, der har ændret den måde, jeres verden hang sammen på.