I forbindelse med de blødningsforstyrrelser jeg har haft – var jeg for nyligt til gynækolog igen. Her talte vi naturligvis om livmoderhalskræft og  livmoderkræft. Jeg havde på intet tidspunkt overvejet, at det er en vaccine jeg skal have – selvom jeg med skam må sige, at min datter har fået den. Skam fordi jeg ikke har sat mig nok ind i hvilke risici der er forbundet med den 🙁

Mit dilemma er nu – at jeg simpelthen ikke føler jeg ved nok om den – i forhold til risici osv…. så vidt jeg ved er man ovenikøbet mere disponeret hvis man tidligere har haft clamydia eller kønsvorter.
Gynækologen anbefalede mig at få den – jeg er godt nok i syv sind…. at jeg så lige fandt denne her artikel (Vær opmærksom på, at ny side udenfor 40something.dk åbnes ) – gjorde ikke min tvivl mindre

Er der nogle andre her der har fået den – eller overvejer det – for og imod?