Feminin nydelsesfuld pause inden maskulin handling

Forestil dig, at du står over for at skulle “ud i verden” med noget; måske et nyt online-forløb eller blot ugens nyhedsbrev. Alt er linet up og du er næsten klar til at komme ud med det, men noget føles ikke helt rigtigt. Du har ikke flow på det. Det begynder at føles knoklende.
Hvad gør du så? Knokler det igennem eller stopper op?

Det scenarie stod jeg i for nyligt og de erkendelser jeg har gjort mig – og viden, som endnu engang er blevet bekræftet er at:

Når vi overtrumfer den modstand vi mærker, ved at knokle os til det, så vil vores kunder tydeligt mærke at energien bag er “mudret”. Energien følger altid intentionen. Energien bag trumfer altid budskabet. Så det er virkeligt vigtigt, at det vi sender ud, føles godt, at det er i tråd med den vi er – for ellers kan vores kunder ikke mærke os og så er vi ikke “magnetiske”.

Det er virkeligt vigtigt lige at stoppe op, når vi mærker modstand. For når vi stopper op og lige holder en pause, så giver vi os selv tid til at mærke, hvad modstanden handler om. Måske nye erkendelser ikke helt er landet endnu og vi har brug for at gå ud af maskulin handling og ind i feminin ro og nydelse, så tingene får lov at falde på plads, inden vi går ud med det. Det kan være en kunst ikke at lade utålmodigheden styre og knokle sig fremad, men i stedet lige at stoppe op og lytte til intuitionen.

Det kan være at modstanden handler om, at der er noget der skal slippes, før næste skridt kan tages.

Det kan også være at det, som vi er på vej ud med, ikke helt er os. At det skal justeres, så det bliver helt i tråd med den vi er og kommer ud på en måde, som føles rigtigt for os. Kender der fra mig selv, at jeg kan blive grebet af den super skønne hjælp jeg får, men lige skal huske at mærke efter hvad der føles sandt og rigtigt for mig at gøre – for ellers virker det ikke for MIG.

Det kan også handle om at det vi sender ud, kommer af sted med den forkerte intention – og der lige skal justeres fra en “vil-ha-kunder”-energi til en “har noget virkeligt vigtigt på hjerte at give videre”-energi.

Kniber det med selv at spotte hvad det handler om, så er det fedt at få en hjælper på banen. Det er meningen at der skal være flow og er der ikke det, så tillad dig selv en nydelsesfuld pause og find ud af hvad din modstand handler om.

Jeg har lavet en video om, hvordan jeg for nyligt stod og havde linet alt op til action, og så føles det bare ikke rigtigt. Jeg valgte ikke at lade min utålmodighed styre og knokle mig til det, men i stedet at lytte til min intuition. Du kan se videoen i min nye gratis Facebook gruppe, hvor jeg jævnligt deler mange flere tips og mine personlige erfaringer med, hvordan du kan rydde op og rense ud i det, som stjæler dit flow og booste og nære det, som skaber frihed, flow og vækst i din business.

Noget af det mest udviklende i livet er at starte sin egen business. Når vi vækster, så skal vi tage flere nydelsesfulde pauser. Jo mere vi tillader os at nyde, jo bedre kan vi håndtere væksten og tage vores næste skridt.