Jeg gør ikke. Ikke særligt tit i alt fald. Beskederne kommer når jeg, ofte uden at vide det, lige har brug for det. Og så kommer de gerne fra uventet kant.

En besked, er for mig en instruks, en guidance eller støtte fra universet og mine spirituelle guider.

I sidste uge, kunne jeg mærke at jeg skulle holde en pause, frem for at knokle mig frem. Det var som om universet lige ville støtte mig i min beslutning, så jeg som tidligere inkarneret knokler ikke skulle risikere at vælge forkert vej. Først fik jeg en besked gennem et billede i news-feeden på Facebook med teksten: “When I stop struggling, I float. It is the law”. Den fangede jeg ret klart, men universet ville lige være sikker, så jeg fik også en mail med budskabet: “You get yourself so caught up in the end result that you lose the here-and-now. Stop and take a step back and ask yourself what it is that you are meant to witness, learn, absorb, process, from where you currently are, so that you can move ahead with clear understanding”. Begge dele kom kort efter hinanden og er noget som jeg tilfældigt falder over blandt alle mulige andre opdatering, mails mv. Så det var tydeligvis en besked til mig. Det er så forunderligt hvordan det hele hænger sammen og jeg bliver så glad og opløftet over at mærke støtten.

Jeg er meget visuel og måske derfor får jeg mine beskeder via billeder med statements på Facebook, nyhedsbreve, videoer etc. Det er lidt som om, at universet godt ved, at jeg nogen gange ikke helt er nærværende eller har tålmodighed til at lytte en besked til ende. For ofte sker der det forunderlige, at det vælter ind over mig fra forskellige fronter. Så jeg ender gerne med i taknemmelighed og et stort smil på læben, at sige højt: OK, I GET IT!

I takt med at jeg øver mit nærvær, jo flere beskeder opfanger jeg og jo mere hjælp kommer til mig – oftest uden jeg sådan bevidst har bedt om det. Og så handler det også om at holde en pause og give slip i – IKKE KNOKLE – og have tillid, så beskeden kan lande og jeg kan tage handling og genskabe flow.

Så det her med at få beskeder, behøver ikke være noget som du liiige downloader fra universet og dine spirituelle guider direkte ned i dit hoved. Har før været ret frustreret over at jeg ikke bare kunne “hente beskeder ned”, men har jo så fundet ud af, at det kan jeg godt – bare på en anden måde end jeg troede – og at jeg så bare skal huske at være nærværende og lytte til beskeden.

Vi har hver vores måde at gøre det på. Nogen får beskeder, når de er i naturen. Andre skal høre det i noget en anden siger, som ikke var sagt direkte til vedkommende, men som alligevel var en skjult besked fra universet. Så jeg kan kun invitere  til at være NÆRVÆRENDE og ikke have fokus på alt for mange ting ad gangen, så vi ser beskeden, tager den til os og og handler på den.

Hvordan modtager du dine “beskeder”?