Det er ikke fordi jeg er helt vildt utilfreds med mit udseende – jeg gad bare godt at kende til et vidundermiddel, der med et trylleslag kunne fjerne den dybe bekymringsrynke mellem brynene og fugerne fra næse mod mund. Jeg ved godt, at jeg bør elske mig selv som jeg er – men det er vel ingen skam, at være den bedste udgave af sig selv.

Jeg har dog ikke lyst til at tage “botox kuren” – men vil rigtig gerne gå en naturlig vej. Virker det mon med ansigtszoneterapi, Accesbars facelift, eller den naturligere botox Restylane? Og hvordan er det med Restylane – er det naturligt, og hvis det er, er der så alligevel nogle risici forbundet med behandlingen?

Hvad med andre alternativer – nogen der kender til gode tips?

Jeg ved fra Thorbjörg Hafsteinsdóttir, at cremer der indeholder PABA og DMAE, de kan noget med rynker. Jeg er dog fortsat usikker på hvorvidt der er nogle bivirkninger ved at anvende dem og hvor de kan købes. Jeg har ingen problemer med at købe på nettet, ej heller i udlandet – men det er nu meget rart, at vide at man ikke køber katten i sækken.

Så hvis du ved noget – så del gerne, enten ved at oprette dit eget indlæg, eller kommentere på mit.