Aldrig har det været vigtigere, at have en sund seksualitet. For sundhed bliver heldigvis mere og mere en sammenhæng af flere faktorer, hvor også seksuel sundhed er en brik. Derfor er det også noget der aldrig stopper og der vil altid være områder i livet hvor du kan blive bedre. For at have en sund seksualitet er det også vigtigt at du får sund kost, dyrker motion regelmæssigt, får en god nattesøvn, mærker kærlighed til dig selv og andre. Meditere eller laver noget andet der giver dig glæde i livet.

Seksualitet er også vores livslyst, vores livsenergi. Så hvis du føler dig lav på livsglæde i dit liv, handler det som om, at dit sexliv ikke er i harmoni i øjeblikket? Eller har du ikke kontakt med dig selv og din krop?

Vi er præget af en verden hvor sociale medier, reality programmer osv. Præger vores hverdag. Inden for seksualiteten er der også ”trends”, det ene øjeblik skal du have multiorgastiske oplevelser og det næste undgå orgasme. Hvad skal vi snart forholde os til?

Mit bud på en varig sund seksualitet handler om tantra. I tantra forener du krop, spiritualitet og kærlighed.

Vejen dertil er en rejse i bevidsthed og i dit indre. Første skridt er at kende dig selv seksuelt, så onani og kropsbevidsthed er der hvor du skal lægge din energi. Lav morgen eller aftenritualer med dig selv, hvor du berører hele din krop, tænker positive tanker om dig selv og din krop. Træk vejret dybt ned i maven og prøv at stoppe dine tanker på alt andet end dig selv og din smukke, dejlige, lækre krop.

God fornøjelse med kærligheden til dig selv. Nu mere du fylder dig selv op, nu mere kan du give andre.

Læs mere her om et kursus i at elske sig selv: 

http://billetto.dk/loveisall-letyourlovelightshine