Jeg fandt til rette i mit liv. Men bumpene på vejen har kostet – og har ændret mit udsyn. Børnene fyldte – uddannelsen, valget af jobbet. Alt det, der skete undervejs – som langsomt men sikkert formede mit liv. Idag er jeg meget mere mig, end jeg nogensinde før har været. Jeg nyder det. 
Kan du genkende det billede?

Du kunne være rart med ekstra øjne til at vende det hele med. 
Jeg er rigtig glad for breve – og gerne de elektroniske.  Men middage – gerne med mænnerne og måske ligefrem ungerne er bestemt heller ikke af vejen. 

Hvem er du? Hvordan endte du, hvor du er idag? Hvad formede dig? 
Har du mod på flere venskaber? Så skriv 🙂

Jeg er 42 år gammel. Bor 40 km fra København – men arbejder midtbys.
Jeg sidder på kontor – har to børn – og to stedbørn… og så denne helt igennem vidunderlige mand. 
Jeg er et nyhedsmenneske – elsker at følge med – og anser mig selv forholdsvis vidende i forhold til f.eks. politik.